Obrázek se nahrává...Zavřít

 

21.09.2020-25.09.2020

Pondělí
Přesnídávkachléb,rybí pomazánka,rajče,čaj s medem (ALERGENY:1a,1b,1c,4,7)
Polévkaragů s rýží (ALERGENY: 1a,7,9)
Obědčočka na smetaně se zeleninou, chléb, čaj bylinný (ALERGENY: 1a,1b,1c,7)
Svačinahouska, máslo, jablko, čaj šípkový. (ALERGENY: 1a,7)
Úterý
PřesnídávkaMramorová buchta, bílá káva, hroznové víno, čaj s citronem (ALERGENY:1a,3,7)
PolévkaBrokolicová (ALERGENY: 1a,)
ObědVepřová játra na cibulce, rýže dušená, čaj s rakytníkem ( ALERGENY:1a)
Svačinachléb, pom. z nivy, ředkvičky, čaj se sirupem (ALERGENY:1a,1b,1c,7)
Středa
Přesnídávkadalamánek, ochucené žervé, mléko, jablko, čaj ovocný (ALERGENY:1a,1b,1c,1d,3,6,7)
Polévkazeleninová s pohankou (ALERGENY: 9)
ObědVepřová plec v mrkvi, brambory, džus (ALERGENY:1a)
Svačinachléb, cizrnová pomazánka, salát. okurka, čaj bylinný (ALERGENY: 1a,1b,1c,7)
Čtvrtek
Přesnídávkarohlík, nutella, mléko, hroznové víno, čaj s citronem (ALERGENY:1a,5,7)
Polévkašpenátová s vejci (ALERGENY:1a,3,7)
Obědkuřecí tokáň, penne těstoviny, čaj ovocný (ALERGENY:1a,3,7)
Svačinachléb, budapešťská pomazánka, rajče, čaj s sirupem (ALERGENY:1a,1b,1c,7)
Pátek
Přesnídávkatmavý chléb, ochucený tavený sýr, mléko, paprika, čaj.(ALERGENY: 1a,1b,1c,1d,6,7,11)
PolévkaHovězí s těstovinou (ALERGENY: 1a,3,9)
ObědMoravský vrabec, kys. zelí, cizrno-bramborové noky, džus (ALERGENY:1a,3)
Svačinahouska, bylinkové pomaz.máslo, jablko, čaj inst.. (ALERGENY:1a,7)

 

Seznam potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označování dle směrnice 1169/11 EU:

1)Obiloviny obsahující lepek - 1a pšenice, 1b žito, 1c ječmen, 1d oves, 1e špalda
2)Korýši a výrobky z nich
3)Vejce a výrobky z nich
4)Ryby a výrobky z nich
5)Podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich
6)Sójové boby (sója) a výrobky z nich
7)mléko a výrobky z něj včetně laktózy
8)Skořápkové plody a výrobky z nich - 8s mandle, 8b lískovké ořechy, 8c vlašské
ořechy, 8d kešu
9)Celer a výrobky z něj
10) Hořčice a výrobky z ní
11) Sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
12) oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncetracích)
13) Vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
14) Měkkýši a výrobky z nich


Ovoce a zelenina dle sezónní nabídky.
Změna jídelníčku vyhrazena.

V Kolíně dne: 18.09.2020



Vedoucí ŠJ: Ing. Korušková Věra
kuchařka: Francová Martina
kuchařka: Harsová Jana


© 2010 - 2020 SOFTWARE SERVIS